Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Edebilirsiniz

  • Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
    Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Facebook hesabınız ile buradan daha hızlı kayıt olabilrsiniz İyi forumlar dileriz...

Konuya cevap cer

Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Facebook hesabınız ile buradan daha hızlı kayıt olabilrsiniz
Admin İletişim!

[ATTACH=full]243[/ATTACH]


Ortaköy Devlet Hastanesi´nde 2018 Ocak ayında 61 ameliyat yapıldı. Bu ameliyatların 13´nü Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Arık, 7´ni Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ebru Özdemir, 41 ameliyatı KBB uzmanı Op. Dr. Fuad Sofuoğlu yaptı. Ara tatilin gelmesiyle Ortaköy Devlet Hastanesinde Ameliyat patlaması oldu. Vatandaşımıza hizmet için ekstra güçle çalışan ekibimiz 30 günde 61 hastayı ameliyat etti.


2017 yılında Ortaköy Devlet Hastanesinde KBB uzmanı olarak göreve başlayan Op. Dr. Fuad Sofuoğlu 1 yılda 200 operasyon yaptı. Hastanemizde aynı zamanda başhekim olan doktorumuz 2018 yılına rekor ameliyat sayısı ile başladı.


Fuad Sofuoğlu: ‘´Ortaköy´e geldiğimizden beri var gücümüzle çalışıyoruz. Kulak Burun Boğaz hastalıkları konusunda her türlü ameliyatı imkanlar dahilinde yapmaya çalışıyoruz. Kliniğimizde endoskopik kulak ameliyatları, burun çeperi eğrilikleri, estetik burun ameliyatları, maksilofasial travma ameliyatları, endoskopik sinüs cerrahisi ameliyatları, kepçe kulak ameliyatları, bademcik geniz eti ameliyatları ve baş boyunu ilgilendiren her türlü tümör cerrahisi yapılmaktadır.


Ortaköy Devlet Hastanesi başhekimi olan Dr. Fuad Sofuoğlu konuşmasında şöyle dedi: ‘´ Her ameliyat arkasında emek barındırıyor. Başarılı geçen bu kadar ameliyatın arkasında iyi bir ekip işi var. Başta anestezi doktorumuz Ömer Aydın ve ekibi olmak üzere, ameliyathane hemşire ekibi, servis hemşirelerimiz, personellerimize, sekreterlerimize teşekkür ediyorum. Hastalarımızın güler yüzlü bir şekilde sağlıklarına kavuşup evlerine dönmeleri için ekip arkadaşlarımız arı gibi çalışıyor. Bize gelen tüm hastalarımız bizim için özel ve değerlidir.


Ortaköy´ün yanı sıra çevre iller başta olmak üzere, Türkiye´nin pek çok yerinden hasta kabul ettiklerini ve hizmet verdiklerini ifade eden, Fuad Sofuoğlu hedeflerinin Aksaray başta olmak üzere diğer şehirlere hasta sevkinin önüne geçerek, insanlara en kaliteli ve güvenilir tedavi hizmetini yerinde sunmak olduğunu söyledi


Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar